Kotimainen kaunokirjallisuus

Tammen kotimaisen kaunokirjallisuuden osasto on vireä ja valpas yksikkö, jota kiinnostaa kaikki hyvä kaunokirjallisuus genrerajoista riippumatta. Vaalimme ja jalostamme vanhaa ja etsimme aina uutta. Kirjailija on meidän tärkein aarteemme ja lukijan ilo tavoitteemme.

Tammen kotimaisen kaunokirjallisuuden osasto on vireä ja valpas yksikkö, jota kiinnostaa kaikki hyvä kaunokirjallisuus genrerajoista riippumatta. Vaalimme ja jalostamme vanhaa ja etsimme aina uutta. Kirjailija on meidän tärkein aarteemme ja lukijan ilo tavoitteemme. Sukellamme historian pyörteisiin, nousemme ja valaistumme runollisissa korkeuksissa, jännitämme ja pelkäämme – ja nautimme siitä. Rakastamme kieltä, sanoja ja lauseita, taukoja ja tiivistymiä; napakkaa ja nasevaa, kuulasta ja kirkasta, monipolvista ja hengästyttävää tekstiä. Annamme kirjallisuudelle itsemme kokonaan. Siksi kustannamme unohtumattomia lukuelämyksiä, kirjoja jotka jättävät jäljen.

Outi Mäkinen

Kustannusjohtaja

010 5060 323

Outi Mäkinen

Monipuolinen kirja-alan ammattilainen, jolle kirjat eivät ole vain ammatti vaan elämäntapa.

Anne Ilves

Kustannustoimittaja

010 5060 309

Anne Ilves

Olen ollut kustannustoimittaja vuodesta 2001, joskin muutin pysyvästi tarinoiden maailmaan vuosikymmen aiemmin freelancerina ja arvostelupalvelun lukijana.

Petra Maisonen

Kustannustoimittaja

010 5060 186

Petra Maisonen

Olen työskennellyt Tammessa kustannustoimittajana vuodesta 2003. Inspiroidun, kun löydän tekstistä jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain säkenöivää.

Markko Taina

Graafikko

010 5060 242

Markko Taina

Graafikon on hyvä tietää että Parman kaupungista tulee muutakin kuin juustoa ja kinkkua - nimittäin kirjanpainaja ja fontinpiirtäjä Giambattista Bodoni. Keskipitkänmatkan graafikko palveluksessanne.

Hannu Harju

Kustannuspäällikkö

010 5060 305

Hannu Harju

Sulje
Kuvat © Aapo Huhta