Ajankohtaista

08.05.2017 Uutiset

Tammi hakee viestintäpäällikköä

Haemme markkinointi- ja viestintätiimiimme viestintäpäällikköä. Hakuaika päättyy perjantaina 26.5.2017.

Kustannusosakeyhtiö Tammi on yksi Suomen suurimmista kirjankustantajista. Se on julkaissut korkeatasoista kotimaista ja käännettyä kirjallisuutta perustamisvuodestaan 1943 lähtien. Tammi on lasten- ja nuortenkirjojen markkinajohtaja. Tammi on osa kansainvälistä Bonnier-mediakonsernia.

Viestintäpäällikkö on osa Tammen markkinointi- ja viestintätiimiä, joka vastaa Tammen mediaviestinnästä, PR-tehtävistä sekä markkinointiviestinnällisistä sisällöistä. Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta viestintätehtävistä sekä olemassa olevia mediasuhteita. Intohimo kirjallisuuteen ja kirja-alan tunteminen ovat eduksi.

Odotamme hakijalta digitaalisen viestinnän hallintaa ja intoa kehittää ja viedä läpi isojakin markkinointiviestinnällisiä projekteja. Toivomme hyvää esiintymiskykyä, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Työssä tarvitaan erinomaista suomen kielen taitoa sekä englannin sujuvaa hallintaa. Työssä pääsee kehittämään kustantamon vaikuttajaviestintää, yhteiskuntasuhteita ja mediaviestintää yhdessä markkinointi- ja viestintäjohtajan kanssa.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen 26.5.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@tammi.fi.

Lisätiedot:
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Reetta Miettinen | 040 834 4340
Ke 10.5. klo 9–11 ja ma 15.5. klo 9–11.

Lisää uutisia

Katso kaikki