Kirjailijat kiertueella

Kuusi eturivin nykykirjailijaa keskustelee enemmän ja vähemmän kirjallisista aiheista

Tule tutustumaan kirjailijoihin Tampereelle, Jyväskylään tai Kuopioon. Parrasvaloihin nousevat Katja Kettu, Karo Hämäläinen, Elina Hirvonen, Pekka Hiltunen, Miina Supinen ja Kaisa Haatanen.

Kiertueaikataulu:

10.11. Tampere,  TTT-klubi klo 18
11.11. Jyväskylä, Poppari klo 18
12.11. Kuopio, Intro klo 18

Kirjailijat keskustelevat uutuuskirjoistaan, kirjoittamisesta sekä muista enemmän tai vähemmän kirjallisuuteen liittyvistä asioista.

Katja Kettu on viime vuosien arvostetuimpia suomalaiskirjailijoita, jonka viimeisimmät teokset Yöperhonen ja Kätilö ovat olleet arvostelumenestyksiä. Arvopaperi-lehden toimituspäällikkönäkin toimineen Karo Hämäläisen tuotanto ulottuu lastenromaaneista tietokirjoihin. Hänen uusin romaaninsa Yksin kertoo juoksijalegenda Paavo Nurmesta. Hämäläinen toimii Parnasso-lehden vastaavana tuottajana.

Pekka Hiltunen tunnetaan Lontooseen sijoittuvasta Studio-trillerisarjastaan, jonka käännösoikeudet on myyty jo kuuteen maahan. Varo minua on palkitun sarjan kolmas, itsenäinen osa. Mukana kiertueella on lisäksi Elina Hirvonen, jonka uutuusteos Kun aika loppuu on ollut yksi vuoden 2015 koskettavimpia romaaneja. Kiertuetta tähdittävät myös Image-lehden kolumnistinakin tunnettu, kolmannen romaaninsa Mantelimaan juuri julkaissut Miina Supinen sekä salaviisaan Meikkipussin pohjalta -viihderomaanin kirjoittanut esikoiskirjailija Kaisa Haatanen.

Kirjailijoita haastattelee ja tapahtumat juontaa Mia Halonen.

Lippuja tapahtumiin myy Tiketti.

Kiertueen järjestävät yhteistyössä WSOY, Johnny Kniga sekä #kirja.