Kustantamo

Kustannusosakeyhtiö Tammi

Kustannusosakeyhtiö Tammi on yksi Suomen suurimmista kirjankustantajista. Se on julkaissut korkeatasoista kotimaista ja käännettyä kirjallisuutta perustamisvuodestaan 1943 lähtien. Tammi on lasten ja nuorten kirjojen markkinajohtaja.

Tammi on osa kansainvälistä Bonnier-mediakonsernia, joka on alallaan Pohjoismaiden suurimpia. Bonnier-konsernilla on toimintaa ympäri maailman, painopisteenä Pohjois-Eurooppa. Bonnierin liiketoimintayksiköt ovat Bonnier Magazine Group, Bonnier Business Press, Bonnier Newspapers, Bonnier Entertainment ja Bonnier Books Finland, johon myös Kustannusosakeyhtiö Tammi kuuluu.

Kustannusosakeyhtiö Tammen hallituksen puheenjohtajana toimii Jacob Dalborg (CEO, Bonnier Books Nordic) ja toimitusjohtajana Timo Julkunen. Tammella on yhteiset arvot Bonnier-yhtiöiden kanssa: intohimo kustantamiseen, yksilön voima, sananvapaus ja perheyhtiön sitoutuminen. Tammessa korostetaan lisäksi luovuutta, avarakatseisuutta ja rohkeutta.

Bonnier Ab

Bonnier on perustettu vuonna 1804. Se on kasvanut pienestä kustannus- ja kirjakauppayrityksestä monikanavaiseksi kansainväliseksi mediakonserniksi.

Bonnier on ollut yli 200 vuoden ajan media-alalla. Se on perheyritys, jota on johtanut kahdeksan sukupolvea yhdistämällä aidon intohimon alaan sekä selkeän liiketoiminta-ajatuksen. Bonnierin toiminnassa on aina korostettu korkealaatuisia mediatuotteita, jotka syntyvät tiiviissä yhteistyössä kirjailijoiden, journalistien ja kustantamoiden kanssa.

Bonnieriin kuuluu Suomessa kustannusosakeyhtiö Tammen lisäksi Bonnier Publications, MTV Media, FS Film Finland Oy, Readme.fi ja WSOY.

Lisätietoja Bonnier AB:n verkkosivuilla.