Kustantamo

Kustannusosakeyhtiö Tammi

Kustannusosakeyhtiö Tammi on yksi Suomen suurimmista kirjankustantajista. Se on julkaissut korkeatasoista kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta lapsille, nuorille ja aikuisille perustamisvuodestaan 1943 lähtien.

Tammi on osa kansainvälistä Bonnier-mediakonsernia, joka on alallaan maailman suurimpia. Kustannusosakeyhtiö Tammi kuuluu Bonnier Books –liiketoimintayksikköön.

Kustannusosakeyhtiö Tammen hallituksen puheenjohtajana toimii Håkan Rudels (CEO, Bonnier Books) ja toimitusjohtajana Timo Julkunen. Tammella on yhteiset arvot Bonnier-yhtiöiden kanssa: intohimo kustantamiseen, yksilön voima, sananvapaus ja perheyhtiön sitoutuminen. Tammessa korostetaan lisäksi luovuutta, avarakatseisuutta ja rohkeutta.

Bonnier Ab

Bonnier on perustettu vuonna 1804. Se on kasvanut pienestä kustannus- ja kirjakauppayrityksestä monikanavaiseksi kansainväliseksi mediakonserniksi.

Bonnier on ollut yli 200 vuoden ajan media-alalla. Se on perheyritys, jota on johtanut kahdeksan sukupolvea yhdistämällä aidon intohimon alaan sekä selkeän liiketoiminta-ajatuksen. Bonnierin toiminnassa on aina korostettu korkealaatuisia mediatuotteita, jotka syntyvät tiiviissä yhteistyössä kirjailijoiden, journalistien ja kustantamoiden kanssa.

Bonnierin toimijoita Suomessa ovat kustannusosakeyhtiö Tammen lisäksi Adlibris, Akateeminen kirjakauppa, Bonnier Publications, BookBeat, FS Film Finland Oy, MTV Media, Readme.fi ja WSOY.

Lisätietoja Bonnier AB:n verkkosivuilla.