Elisabeth Johansson
Jäätelö
Kotitekoista jäätelöä, sorbetteja, paletoja sekä muita jäisiä herkkuja
Jäätelö on hyvää - ja itse tehty jäätelö vielä parempaa!
Tämän kirjan ohjein pystyt ilman jäätelökonettakin valmistamaan herkullista kotijäätelöä tuoreista raaka-aineista, lisäaineita välttäen. Mukana on myös muita viileitä viettelyksiä: mehujäitä, granitoja, sorbetteja...
Ryhdy oman keittiösi jäätelömestariksi, se on helpompaa kuin luuletkaan. Tiedät, mitä syöt, ja nautit puhtaista mauista. Kaikki kirjan 100 ohjeesta voi valmistaa ilman jäätelökonetta: kermajäätelöitä tuoreista marjoista, jäätelötikkuja ja -kakkuja, mehujäitä ja muita viileitä herkkuja - myös soija- ja kauramaidosta. Tarjolla on eksoottisiakin makuja, ja kirjan kuvamaailma on suussa sulavan hurmaava!