Hyppää sisältöön

Tekla Wannas

Kuppikakun kaksi puolta: suolaiset & makeat

Suositut kuppikakut ovat Amerikan lisäksi valloittaneet jo Suomenkin. Tässä kirjassa kuppikakut sukeltavat nyt suomalaiseen makumaailmaan, niin suolaisina kuin makeinakin versioina.

Suolaiset kuppikakut ovat mielenkiintoinen vastapari tutummille sokerikuorrutteisille sisarilleen. Kirja jakautuu konkreettisesti kahteen: kääntökirjan toiselta puolelta alkavat suolaiset herkut ja toiselta makeat.

Kummatkin puolet yllättävät makuyhdistelmillään ja herättävät lukijan kokeilemaan uutta. Makeista versioista voidaan mainita esimerkkeinä salmiakki-tyrni, lakritsi-vadelma ja neilikankukka-raparperi, suolaisista puolestaan rapu, blini ja vuohenjuusto-punajuuri. Maut noudattavat suomalaisten mieltymyksiä, ottavat huomioon sesongin sekä toteuttavat lähiruoka-ajattelua.

Osta teos