Hyppää sisältöön

Mika Rampa

Perinneruokaa prkl

Raikasta twistiä perinneruokiin!

Klassikkoreseptien uusi ilme - Perinneruokaa prkl tarttuu tuttuihin ruokiin reippaalla otteella.

Kirja sukeltaa perinteisen suomalaisen keittiön maailmaan konstailematta ilman ennakkoluuloja. Hyvät maut yhdistetään rohkeasti moderniin muotoon. Perinteisiä reseptejä höystetään yllättävilläkin valinnoilla, kun Suomen luonnon antimet kohtaavat villit innovaatiot. Kirja hemmottelee herkkusuita punajuurikukolla, muffinssipellillä valmistettavilla pikakaalikääryleillä, ruissuklaakakulla sekä kymmenillä muilla makuhermoja kutkuttavilla resepteillä.

Osta teos

Mika Rampa

Mika Rampa on ammattikokki ja Maku-lehden suosittu bloggaaja. Hän laatii inspiroivia ja herkullisia reseptejä, jotka onnistuvat jokaiselta kotikokilta. Kiinnostuksen ja taidot perinneruokiin Mika on perinyt äidiltään ja mummoiltaan. Maaseudun kasvatti oppi jo nuorena hyödyntämään luonnonantimia keittiössä ja on aina uskaltanut kokeilla tutusta poikkeavia makuyhdistelmiä.