Karita Tykkä, Sanna Ala-Seppälä, Ulla-Maija Lähteenmäki
Raakaa ja makeaa
Herkullisimmat raakajälkiruoat
Ihmiselle joka haluaa kummatkin: herkuttelun ja kehon hyvinvoinnin.
Yli 50 Karita Tykän helppoa ja nautinnollista raakajälkiruokareseptiä: appelsiinikeksejä välipaloiksi, taatelisuklaata arjen hemmotteluhetkiin ja puolukkakakku juhlapöytään. Karita Tykän raikkaat raa'at jälkiruoat osoittavat, että kehoaan hellien voi herkutella.
Raakajälkiruoat on valmistettu siten, että luonnon rikkaat ravintoaineet säilyvät herkuissa. Jäätelöt, mousset, konvehdit ja leivokset syntyvät ravinteikkaista raaka-aineista ja hellivät kehoa ja mieltä. Herkuttelu nivoutuu osaksi arkea, kun taiot hetkessä herkkuja hedelmistä, marjoista, pähkinöistä ja raakakaakaosta. Mikä parasta, ne ovat nopeatekoisia ja energisoivat kehoa pitkin päivää. Reseptit sopivat myös keliaakikoille, maitoallergisille ja vegaaneille. Tämän kirjan herkkuja syödessä ei sokeriähkyä tarvitse pelätä!