Dekkarifestivaalin esiintyjälista on vahvistunut – lavalle nousee myös legendaarinen Juha ”Hermo” Rautaheimo

24.4.2019

Festivaalin päiväohjelma koostuu tämän hetken kiinnostavimpien dekkarikirjailijoiden haastatteluista ja keskusteluista sekä eksklusiivisesta oheisohjelmasta. Koko festivaalipäivä huipentuu yhdessä tapahtuman kirjailijoiden kanssa nautittavaan ohjelmalliseen illalliseen. Kokopäivälippuun, johon päiväohjelman lisäksi sisältyy kolmen ruokalajin showillallinen, kuuluu myös upea, yllätyksiä täynnä oleva lahjakassi. Lahjakassi kuuluu myös early-bird lippuun, joiden myynti päättyy 30.4.

Ulkomaalaisia kirjailijavieraita on tänä vuonna mukana enemmän kuin koskaan aiemmin. Mukana ovat  Heine Bakkeid, Cilla & Rolf Börjlind, David Lagercrantz, Mariette Lindstein sekä Ninni Schulman. Esiintymässä on myös laaja kirjo kotimaisia dekkaristeja esikoisista konkareihin. Myös todelliset rikokset ovat mukana festivaaleilla, kun lavalle nousevat rikostoimittajat Mikko Gustafsson ja Janne Huuskonen sekä legendaarinen Juha ”Hermo” Rautaheimo.

Dekkarifestivaalin kirjailijat:

Bakkeid, Heine (NOR)

Bertényi, Patricia G.

Börjlind, Cilla & Rolf (SWE)

Gads, Tomas

Gustafsson, Mikko ja Huuskonen, Janne

Hyyrynen, Otto

Karra, Petri

Lagercrantz, David (SWE)

Laitinen-Littorin, Pauliina ja Marttinen, Antti

Lehtolainen, Leena

Lindstein, Mariette (SWE)

Patrakka, Anu

Rautaheimo, Juha

Remes, Matti

Rönkä, Matti

Schulman, Ninni (SWE)

Seeck, Max

Sipilä, Jarkko

Tuominen, Arttu

Valkama, Heikki

 

Dekkarifestivaali lauantaina 21.9.2019

Tapahtumapaikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki

Helsingin työväentalo eli Paasitorni on Hakaniemen Siltasaaressa sijaitseva rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokas kokous- sekä kongressikeskus.