Rekrytointi: Kustannustoimittaja, lasten- ja nuortenkirjallisuus

26.2.2019

Etsimme kustannustoimittajaa lasten- ja nuortenkirjallisuuden asiantuntevaan ja innostavaan ykköstiimiin.
Etsimme intohimoista ja tarkkaa tarinoiden rakastajaa ja kielen taitajaa. Sinulla on hyvä mielikuvitus ja tunnet hyvin lasten ja nuorten maailman. Mietit miten lukijat löytyvät myös digitaalisessa ajassa ja tietotekniset taitosi ovat hyvät. Osaat ilmaista itseäsi hyvin kirjallisesti ja suullisesti ja sinulla on monipuolinen kielitaito.

Sinulla on kokemusta tekstin toimittamisesta ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja teet työtä oma-aloitteisesti ja joustavasti tiivistahtisessakin aikataulussa. Hallitset tiimityöskentelyn ja projektien vetämisen.
Tarjoamme aktiivisen ja vireän työyhteisön, jossa vastuullasi on lasten- ja nuortenkirjojen toimittaminen yhdessä parhaiden kotimaisten kirjailijoiden, kääntäjien ja kuvittajien kanssa. Kauttamme saat myös näköalapaikan kansainväliseen kustannusmaailmaan ja suuriin brändeihin.

Lisätietoja paikasta saat kustantaja Saara Tiuraniemeltä (puh. 0400 873 335) keskiviikkona 6.3. klo 10-12 tai perjantaina 8.3. klo 9-11. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan ansioluettelosi 13.3.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@tammi.

Lue lisää ja hae.