Litmanen 10 on villinnyt Alankomaat

4.5.2016

”Mahtavaa nähdä korttelien mittaisia ihmisjonoja, jotka odottavan meidän kirjailijamme nimikirjoitusta. Hollantilainen kustantaja on tehnyt hienoa työtä ja on aivan haltioissaan onnistuneesta vierailusta – tämän jälkeen Litmanen 10 tarkoittaa heilläkin paitsi jalkapalloilijaa myös kirjaa!” hymyilee oikeudet myyneen Bonnier Rights Finlandin päällikkö Hanna Kjellberg.

Käy katsomassa vierailun tunnelmia täältä VI Boekenin Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/viboeken

Litmanen 10 -kirja käy läpi Jari Litmasen huikean matkan Lahdesta maailman suurimmille jalkapallostadioneille, Reipas-juniorista Mestarien liigan voittajaksi ja oman aikansa vaarallisimpien hyökkääjäpelaajien joukkoon. Kuningas Litmanen kertoo nyt omin sanoin uransa suurimmista menestyksistä, isoimmista pettymyksistä ja tärkeimmistä henkilöistä matkan varrelta – miten hän itse on tämän kaiken nähnyt ja kokenut. Litmanen 10 oli viime vuoden myydyin tietokirja Suomessa.

Jari Litmanen nousi suomalaisen jalkapalloilun ensimmäiseksi kansainväliseksi supertähdeksi, kun hän vuonna 1995 voitti Mestarien liigan amsterdamilaisen Ajaxin riveissä ja sijoittui kolmanneksi Kultainen pallo -äänestyksessä, jossa etsittiin Euroopan parasta jalkapalloilijaa. Samana vuonna hänet ensimmäisenä joukkuelajin edustajana valittiin Suomessa Vuoden urheilijaksi. Suomen parhaaksi jalkapalloilijaksi hänet on valittu yhdeksän kertaa.

Arvostelukappaleet: [email protected]

Lisätiedot: Bonnier Rights Finland, Head of Agency Hanna Kjellberg,
puh. +358 40 548 0841 tai [email protected]