Muumiperheen lauluretki on myynyt platinaa

3.2.2017

Kokoperheen iloista muumimusiikkia sisältävää Muumiperheen lauluretki (Tammi) kirjaa + cd:tä on myyty yli 20 000 kappaletta. Hannele Huovin sanoittamat ja Soili Perkiön säveltämät laulut puhuttelevat muumien ystäviä vauvasta vaariin, ja ne kuullaan levyllä muun muassa Eija Ahvon, Johanna Kurkelan, Viivi Helisalon, Markus Bäckmanin, Jarkko Tammisen sekä Tapiolan kuoron laulajien tulkitsemina. Musiikin on tuottanut ja sovittanut Matti Kallio. Kirjan ovat kuvittaneet ansioituneet muumikuvittajat Riina ja Sami Kaarla, ja kirja sisältää myös nuotit omaan musisointiin.

Hannele Huovi on suomalaisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden loistokkaimpia kirjailijoita. Sibelius-Akatemian lehtori Soili Perkiö tunnetaan laajalti merkittävänä pedagogina sekä esittävänä ja luovana taiteilijana. Yhdessä heidät on palkittu Lastenkulttuurin valtionpalkinnolla. Riina ja Sami Kaarlan lämpimästi vastaanotetut muumikirjat kunnioittavat Tove Janssonin tuotannon filosofiaa, harmoniaa, iloa ja huumoria.

Muumiperheen lauluretki on valittu vuoden lastenlevyksi ja palkittu vuoden lastenalbumi-Emma -palkinnolla. Muumiperheen lauluretkestä sanottua: ”Lauluista välittyy Muumien suuri viisaus ja rohkeus, joka tarttuu kuulijaan. Tätä levyä kuuntelee erittäin mielellään niin lapsi kuin aikuinenkin, sillä levy on tehty hienolla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. – Vuoden lastenlevy, Varhaisiän musiikkiopettajat ry.”

Lisätiedot:

Leena Salmio, Tammi, lasten- ja nuortenkirjallisuuden markkinoinnin ja viestinnän tuottaja

[email protected], 050 366 3882

Arvostelukappaleet:

[email protected]