Niina Junttilan Kavereita nolla -kirjan oikeudet on myyty Venäjälle

27.4.2016

”Olemme erittäin iloisia siitä, että suomalaisen kasvatuspsykologian asiantuntijan kirjoittama tietoteos halutaan kääntää ja julkaista myös Venäjällä. Tämä kertoo sekä kirjan aiheen merkittävyydestä, että kirjoittajan taitavasta käsittelytavasta, joka puhuttelee lukijoita vahvasti myös ulkomailla”, kertoo oikeudet myyneen Bonnier Rights Finlandin päällikkö Hanna Kjellberg.

Kavereita nolla kertoo yksinäisyydestä sekä tutkimusten että lasten ja nuorten omien kertomusten valossa ja kysyy, mitä voisimme tehdä, jottei enää yksikään lapsi ja nuori jäisi ulkopuoliseksi ja syrjäytyisi. Se on ajankohtainen puheenvuoro lasten ja nuorten yksinäisyydestä, ongelmasta, joka koskettaa liian monia.

Kavereita nolla ilmestyi Suomessa vuonna 2015 ja herätti paljon keskustelua. Se oli ehdolla Suuren Journalistipalkinnon saajaksi. Kirjan käännösoikeudet on tänä vuonna myyty Venäjän lisäksi Viroon Koolibri-kustantamolle.

Kasvatuspsykologian dosentti Niina Junttila on tutkinut lasten ja nuorten yksinäisyyttä Turun yliopistossa useissa monitieteisissä tutkimushankkeissa, ja hänen tutkimuksiaan on julkaistu kansainvälisissä tieteellisissä aikakauslehdissä

Arvostelukappaleet: [email protected]

Lisätietoja:
Bonnier Rights Finland
Head of Agency Hanna Kjellberg
puh. +358 40 548 0841 tai [email protected]