Olgan pullakirjan julkistuskahvit tiistaina 10.2. klo 15.00-16.30

26.1.2015

Korvapuustista se alkoi, ja nyt juhlimme pullan – kaikenlaisen pullan – paluuta Suomen kansallisleivonnaiseksi. Pidämme uunin kuumana ja nostamme kahvitassin herkulle joka on lämmin, joka tuoksuu ja johon voi koskea käsin.

Se voi olla juhlavehnänen, perinteinen nisu, täysjyväpulla, spelttipulla tai gluteeniton. Sen voi muotoilla kranssiksi tai pitkoksi. Sen voi täyttää kanelilla, mantelilla tai mustikalla. Mitä kaikkea pulla voi olla kuin tavallinen pulla, ennen kuin se lakkaa olemasta pulla? Tervetuloa tutkimaan tätä kanssamme!

Olga Temonen on omistanut kirjansa isälleen, lapsuutensa leipurille joka osoitti, että leipominen kuuluu kaikille. ”Pulla oli tiukkaan leivottua, isäni luonteelle osuvasti vähän malttamattomasti kohotettua ja aina korvapuusteja. Silti ne olivat maailman parhaita, tietenkin.”

10.2. klo 15.00
Tammen juhlatila
Korkeavuorenkatu 37, 00130 Helsinki

Ilmoittautumiset 5.2. mennessä:
[email protected]

Lisätiedot:
Tuottaja Mari Nieminen
[email protected]
050 548 0709