Päivä Korkeasaaressa – eläintarhan elämään tutustumassa

27.5.2015

Runsaasti valokuva- ja piirroskuvitettu Päivä Korkeasaaressa on riemukas ja opettavainen matka eläintarhan elämään. Kirjassa tehdään retki Korkeasaareen ja kerrotaan mistä eläimet tulevat eläintarhaan, mitä eläimet syövät ja miten niitä hoidetaan. Vastauksia löytyy myös lapsia askarruttaviin kysymyksiin, nukkuvatko eläintarhankin karhut talviunta ja miksi kamelilla on kyttyrä? Samalla tavataan suosittuja ja erikoisia Korkeasaaren asukkaita aina isoista kissoista apinoihin ja tropiikin lintuihin. Ilmeikkäitä eläinvalokuvia täydentää Jusa Peltoniemen tarinakuvitus

”Eläintarhan työntekijät ja heidän elämänsä eläinten keskellä kiinnostaa ihmisiä. Kukapa ei olisi joskus haaveillut työpaikasta Korkeasaaressa! Tässä kirjassa lukijat pääsevät kurkistamaan myös meidän arkeemme”, kertoo Korkeasaaren ympäristökasvattaja Tero Kirjosalo.

”Päivä Korkeasaaressa on koko perheen iloinen tutustuminen eläintarhaan. Kirja täydentää 2014 ilmestynyttä Päivä Muumimaailmassa ja huhtikuussa ilmestynyttä Päivä Linnanmäellä  -kirjasarjaa”, sanoo kustannuspäällikkö Leena Järvenpää.

 

Lisätiedot, haastattelupyynnöt:

Tuottaja Leena Salmio, [email protected]

Arvostelukappaleet: [email protected]