Rekrytointi: Viestintäassistentti

2.9.2019

Werner Söderström Osakeyhtiö etsii sinua, energinen ja idearikas viestintäassistentti, 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työssäsi viestintäassistenttina pääset sukeltamaan monipuolisesti kirjojen kiehtovaan maailmaan. Olet osa WSOY:n, Tammen ja Johnny Knigan yhteistä viestintätiimiä ja tehtäviisi kuuluvat erilaiset viestinnän tehtävät median avustamisesta sometiimin tukemiseen ja kirjojen julkistamistilaisuuksien järjestämiseen.

Tehtävässä tarvitaan proaktiivisuutta, joustavuutta sekä nopeaa reagointikykyä. Olet innokas oppimaan uutta. Sosiaalinen media on sinulle tuttu ja ymmärrät hyvin myös perinteistä mediaa.

Ideaali työntekijä on näppärä, itseohjautuva sekä motivoitunut. Osaat organisoida työsi tehokkaasti ja pystyt työskentelemään määrätietoisesti myös paineen alla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa viestimistä suomen kielellä, valokuvaustaitoa sekä aitoa kiinnostusta kirjoihin. Olet ehkä jo työskennellyt viestintätehtävissä aiemmin. Työhön sisältyy toisinaan myös iltatilaisuuksia.

Werner Söderström Osakeyhtiö tarjoaa huikean näköalapaikan kirja-alalle, kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät, mukavan työilmapiirin sekä hyvät, suuren kustantamon edut.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa. Työsuhde toteutetaan vuokratoimeksiantona työsuhteessa Barona Luovaan. Myös jatko WSOY:n palveluksessa on mahdollinen. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.9.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa työtehtävästä antaa henkilöstökonsultti Johanna Karila, puh. 050 442 0004 tai [email protected].

Löydät ilmoituksen täältä.