Richard McCormickin ruokakirja tarjoaa reseptejä Pariisin-nälkäiselle

10.8.2015

Pariisi-kirjan inspiraationa ovat ranskalaiset klassikot sekä Pariisin elävä ravintola-, kahvila- ja katuruokakulttuuri. Lisäksi kirja tarjoaa vinkkejä Pariisiin kohdistuvalle ruokamatkalle.

Pariisi-kirjan mutkattomien ruokien maut ovat klassisia ja puhtaita. Vaikka esimerkiksi ranskalaiseen sipulikeittoon ei juuri ole koskettu, ovat muutamat periranskalaiset ruoat saaneet kekseliäät nykyvastineet: leipien vuohenjuusto saa makuparikseen mustikan, hollandaise-kastikkeelle syntyy vegaaninen versio, ja klassisista macaroneista tarjotaan raakamacaron-versiot.

30.11. ilmestyy sarjan toinen osa Barcelona.

”Pariisi todistaa, että yllätykset tekevät elämästä onnellista.”
Richard McCormick

Richard McCormick tunnetaan ravintolakonsepteistaan, kuten Sandro, The Cock ja tuoreimpana Ahorita. McCormick on tuttuun tapaan mukana viikonloppuna järjestettävällä Flow Festivaalilla, jossa Richard McCormickin ruokarekka tarjoaa aterioita Pariisi-kirjan reseptein.

Uutuuskirja herää henkiin myös kilpailussa, jossa voi voittaa lentoliput Pariisiin ottamalla kuvan kirjan reseptein valmistetusta annoksestaan ja jakamalla sen sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #rmcpariisi ja #kirja. Kilpailun säännöt löytyvät #kirja-palvelusta: http://www.kirja.fi/rmcpariisi/

Richard McCormick: Richard McCormick’s – Pariisi
Tammi, 2015
Lue lisää Pariisi-kirjasta #kirja-palvelusta.

Arvostelukappaleet [email protected]
Lisätiedot tuottaja Mari Nieminen [email protected]