Tammen digitaaliset kirjat mukaan Storyteliin

16.1.2018

Tammi laajentaa Storytelin suomenkielisen kirjallisuuden tarjontaa merkittävästi. Aiemmin Tammen kirjat ovat löytyneet jo BookBeat-palvelussa, missä ne ovat edelleen saatavilla.

Suomen johtava digikirjojen kustantaja Bonnier Books Finland tuo valikoimansa nyt myös lukuaikapalvelu Storyteliin. Bonnier Books Finland, johon Kustannusosakeyhtiö Tammi kuuluu, ja Storytel ovat solmineet yhteistyösopimuksen digitaalisten kirjojen jakelusta. Sopimuksen myötä Storytelin valikoimaan lisätään ensivaiheessa yli 1 000 suomenkielistä digitaalista Tammen kustantamaa teosta. Digitaalisten kirjojen valikoima kasvaa kuukausittain uutuuskirjojen lisäksi myös vanhemmilla e- ja äänikirjoiksi tuotettavilla teoksilla.

”Lukuaikapalveluissa sarjat ovat hyvin suosittuja. Viime vuodelta muun muassa Lars Keplerin Joona Linna -sarja sekä Leena Lehtolaisen dekkarit saivat runsaasti uutta yleisöä juuri äänikirjojen kautta. Lukuaikapalvelut lisäävät kirjallisuuden lukemista ja laajentavat lukijakuntaa selvästi uusiin lukijaryhmiin”, iloitsee Bonnier Books Finlandin myyntijohtaja Veli-Pekka Matilainen.

”Olemme erittäin iloisia, että Tammen ääni- ja e-kirjat löytyvät jatkossa myös Storytelistä. Yhteistyön myötä valikoimamme laajenee suomenkielisen kirjallisuuden osalta merkittävästi, ja on hienoa että voimme nyt tarjota asiakkaillemme entistäkin enemmän laadukasta kuunneltavaa ja luettavaa”, kertoo Storytelin maajohtaja Mari Wärri.

Vuonna 2005 Ruotsissa perustettu Storytel-kirjapalvelu toimii tällä hetkellä Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Hollannin, Puolan, Venäjän, Espanjan ja Intian markkinoilla. Suomessa Storytel aloitti toimintansa keväällä 2016.

Kirjat tulevat palveluun 1. helmikuuta 2018.

Lisätietoja:
Veli-Pekka Matilainen | myyntijohtaja | Bonnier Kirja Suomi Oy
[email protected] | 040 342 4773

Mari Wärri | maajohtaja | Storytel
[email protected] | 040 8276727