Tammen organisaatio uudistuu – yhteistyö kirjailijoiden kanssa vahvistuu

16.8.2023

Uudessa organisaatiossa on uusia nimityksiä, etenkin kustannuspäälliköitä.

Tammen kotimaisen kaunokirjallisuuden kustantajana jatkaa Petra Maisonen. Uudessa kustannuspäällikön roolissa kotimaisen kaunokirjallisuuden toimituksessa aloittaa Aino Hautala.

Lasten- ja nuortenkirjallisuuden kustantajana jatkaa vahvaa työtään Saara Tiuraniemi. Kustannuspäälliköksi nimitetään Mirkka Hynninen.

Tietokirjallisuuden kustantajana jatkaa Kati Lampela. Tietokirjallisuuden kustannuspäällikköinä toimivat jatkossa Markku Aalto ja Eetu Kauppinen

Käännetyn kaunokirjallisuuden kustantajana jatkaa Päivi Koivisto-Alanko. Käännöskirjallisuuteen haetaan kustantamon ulkopuolelta kustannuspäällikkö vielä myöhemmin syksyllä 2023.

”Jatkamme kustantajavetoisen organisaation kehittämistä ja vahvistamme sitä tuomalla Tammen organisaatiorakenteeseen useamman kustannuspäällikön. Kaiken päämääränä on luoda enemmän aikaa kirjailijoille sekä laadukkaan kirjallisuuden etsimiselle ja julkaisemiselle”, toteaa toimitusjohtaja Timo Julkunen. ”Muuttuvassa maailmassa muutokset ovat jatkuvia ja entistä nopeampia. Emme kuitenkaan tingi laatusisällön luomisesta tai luovaan työhön tarvittavasta ajasta. Nämä kriteerit ovat kaikessa etusijalla”, jatkaa Julkunen.