Tammi etsii loistavaa kirjallista ideaa NOST€-hankkeen avulla

16.12.2016

”Bassoradion viime vuonna lanseeraama NOST€ oli huikea menestys ja sitä kautta löytyi hienoja tekijöitä musiikin alalta. NOST€en laajentuessa myös muihin taiteen lajeihin, olemme innolla mukana ja näemme tässä valtavan mahdollisuuden uuden mielenkiintoisen tekijän esille nostamiseen ja idean toteuttamiseen”, kustantaja Outi Mäkinen iloitsee.

Tammi on mukana NOST€essa, jotta ehkä juuri sinun kirjasi olisi kohta lukijoiden käsissä. Etsimme hyvää ideaa, joka voi olla kauno- tai tietokirjallisuutta. Jos sinulla on sana hallussa ja pursuat ideoita, ota osaa NOST€eseen. Autamme sinua kirjallisen urasi alkuun ja parhaassa tapauksessa solmimme kanssasi kustannussopimuksen.

”Bassoradio haluaa olla paitsi edelläkäyvä kulttuurin esittelijä, myös aktiivinen toimija ja tukija. NOST€-hankkeen kautta saamme yhdistettyä kohderyhmämme mielipidevaikuttajat, kulttuurintekijät ja yhteistyökumppanit saman pöydän ääreen, suomalaisen kulttuurin näköalapaikalle”, toteaa Bassoradion toimitusjohtaja Riikka Reunanen.

Bassoradion palkittu NOST€ on laajentunut. Musiikin tekijöiden lisäksi palkintoja ja mediahuomiota jaetaan nyt koko kulttuurikentälle. NOST€ on tapa hakea luovien alojen rahoitusta ja kulttuurisponsorointia. Se on kulttuurin tekijöille myös Bassoradion haastatteluja ja mediahuomiota.

Lisätietoja NOST€-hankkeesta

Lisätietoja Tammi:
viestintäpäällikkö Satu-Maria Rastas, [email protected]