TIEDOTE: Pauliina Suden Takaikkuna on myyty Saksaan

9.10.2015

Pauliina Suden Takaikkuna on uskomattoman piinaava romaani, jota et pysty laskemaan käsistäsi. Romaanissa on selkeä rakenne, uskottavat henkilöhahmot ja se nostaa esille merkittäviä piirteitä ajastamme, kuten verkkorikollisuus, muukalaisviha ja populismi. Kaikki tämä on kudottuna nerokkaaseen trilleriin, kuvailevat DTV:n kustannustoimittajat Elisabeth Kurath, Dora Höppner ja Bianca Dombrowa Suden teosta.

DTV kustantaa muun muassa useita pohjoismaisia kirjailijoita, kuten Henning Mankell, Jussi Adler-Olsson ja Marko Hautala, sekä klassikoita kuten Robert Louis Stevenson ja Jack London.

Takaikkuna on psykologinen trilleri, joka vie lukijan verkkorikollisuuden uhkaavaan maailmaan. Päähenkilö, yksinhuoltaja Leia Laine on aloittanut työn uuden seksipalveluita ostavien miesten tukiorganisaation vetäjänä. Palvelu ei miellytä kaikkia, ja alkaa pitelemätön tapahtumaketju. Leia joutuu kamppailuun yksityisyytensä ja lopulta koko elämänsä puolesta.
 
Pauliina Susi (s. 1968) on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Susi työskentelee vapaana kirjailijana. Hän on työskennellyt aikaisemmin toimittajana ja toimitussihteerinä muun muassa Yliopisto-lehdessä ja useissa naistenlehdissä. Suden esikoisromaani Ruuhkavuosi ilmestyi 2005. Takaikkuna on kirjailijan viides romaani.   


Lisätietoja

Elina Ahlbäck Agency, Elina Ahlbäck, puh. 0400 548 402, [email protected]

Bonnier Books Finland, viestintäpäällikkö Vilja Perttola, puh. 040 755 3319, [email protected]

Arvostelukappaleet: [email protected]