Timo Parvelan Ella ja kaverit –kirjasarjan juhlavuoden kunniaksi HelMet ja Tammi yhteistyössä

1.9.2015

Lukuvuoden 2015-2016 aluksi Tammi ja HelMet-kirjastot kutsuivat jokaisen Espoon, Helsingin, Vantaan ja Kauniaisten suomenkielisellä luokalla koulunsa aloittavat kirjastoon lukemisen pariin. Koulutulokkaat voivat noutaa koulusta saamallaan kutsukortilla kirjastosta yhden Timo Parvelan Ella ja kaverit  –kirjasarjan kirjan. Yhteisen kampanjan nimissä toivotaan kirjalahjan motivoivan lukemaan ja tarjoavan iloisia hetkiä lastenkirjallisuuden parissa jatkossakin.

Ella ja kaverit näyttävät miten ryhmädynamiikka parhaalla mahdollisella tavalla voi toimia. Jokainen saa olla oma persoonallisuutensa ja se on vahvuus. Tämä viesti on tärkeä koulunsa aloittaneille ekaluokkalaisille, jotka juuri oppivat toimimaan yhdessä porukalla”, sanoo kustantaja Saara Tiuraniemi.

Timo Parvelan koko perheen Ella ja kaverit  -kirjasarjan 20-vuotisjuhlia juhlitaan syyskuussa suuressa kulttuuritapahtumassa Musiikkitalossa yhdessä Ellan ja kavereiden sekä lasten kanssa. Juhlavuoden kunniaksi Tammi järjestää kirja-aiheisen kilpailun koululuokille, jossa voittajat saavat kirjalahjapalkinnon koko luokalle lukemisen riemua tuomaan. Lisätiedot kilpailusta tiedotetaan suoraan kouluille.

Espoon ja Helsingin kirjastoissa järjestetään syys-lokakuun vaihteessa lukuisia Ella ja kaverit -aiheisia tapahtumia ensimmäisen luokan oppilaille ja lasten perheille. Lisätiedot HelMet.fi:n tapahtumakalenterissa.

Lisätiedot:
Leena Salmio, tuottaja, [email protected]
Tammi, viestintä lasten- ja nuortenkirjallisuus

Marjut Saloniemi, viestintäkoordinaattori, [email protected]
HelMet-kirjastot/Espoon kaupunginkirjasto