Timo Parvelan Paten jalkapallokirja mukana Stadi Cupissa

2.6.2015

Supersuosituista Ella ja kaverit -kirjoista tuttu, kaikkien rakastama Pate seikkailee jo toisessa omassa kirjassaan jalkapalloturnauksen merkeissä. Hulvattomasta kuvituksesta vastaa Pasi Pitkänen. Toukokuussa julkaistua Paten jalkapallokirjaa jaetaan tsempparipalkintona Stadi Cup -turnauksessa ja kirjan lukunäyte on jaossa joukkuekasseissa. Ilo ja yhdessä onnistumisen kokemukset kantavat myös lukuharrastusta.

Pallokarhujen joukkue on osallistumassa tärkeään turnaukseen, mutta mukaan ei valitakaan Patea! Hän ei lannistu vaan päättää kasata turnaukseen oman jenginsä, Maailman parhaan joukkueen. Pelikavereiksi hän haluaa värvätä mm. Messin, Ronaldon ja Zlatanin, mutta heitä on aika vaikea saada kiinni. Onneksi Pate saa uusia yllättäviä ystäviä, joiden kanssa osallistuminen saattaa onnistua.

”Stadi Cupissa joukkueet pelaavat reippaan yhteishengen nimissä, kuten Pate ystävineen kirjassa. Erilaiset harrastukset antavat eväitä pitkälle tulevaisuuteen, ja olemme iloisia jalkapalloharrastuksen tukemisesta”, riemuitsee Stadi Cupin toiminnanjohtaja Jukka Karrikka.

Paten jalkapallokirja on saatavilla painettuna ja e-kirjana sekä äänikirjana (CD, mp3). Riemukkaan Pate-sarjan ensimmäinen osa Paten aikakirjat ilmestyi 2014.

30. kertaa järjestettävä Stadi Cup 2015 pelataan kesäkuun 2. ­—7.6. Helsingissä. Tammi on mukana tapahtumassa lasten liikkumisen puolesta lukutaitoa edistäen.

Arvostelukappaleet: [email protected]

Lisätiedot:

Leena Salmio, tuottaja, [email protected] Tammi, viestintä lasten- ja nuortenkirjallisuus