Vilpitön mieli -kirjan dokumentti-, tv- ja elokuvaoikeudet on myyty Aito Medialle

11.4.2017

Suomen suurimpiin tuotantoyhtiöihin lukeutuva Aito Media on ostanut Jouni Rannan ja Marko Erolan Vilpitön mieli. Miten myin Suomen täyteen väärennettyä taidetta -teoksen elokuva-, draamasarja- ja dokumenttisarjaoikeudet. Kaikkia tuotantoja lähdetään edistämään välittömästi.

Vilpitöntä mieltä lukee tosielämän veijaritarinana, joka odottaa kertomistaan myös televisiossa tai elokuvana. Kirjan teema, valhe joka hyödyttää kaikkia, on kiehtova lähtökohta myös liikkuvan kuvan tarinalle”, sanoo Aito Median luova johtaja Eero Hietala.

Aito Media lähtee työstämään kaikkia tuotantoja välittömästi. Draamojen käsikirjoitusvaihe ja dokumentaarisen sarjan myynti käynnistetään heti. Tähtäimessä on, että joku näistä tuotannoista on yleisön edessä jo vuonna 2018.

Kustannusosakeyhtiö Tammi julkaisi Jouni Rannan ja Marko Erolan Vilpitön mieli. Miten myin Suomen täyteen väärennettyä taidetta -teoksen tammikuussa 2017. Tunnustuksellisissa muistelmissaan Jouni Ranta paljastaa, millainen väärentäjän paratiisi Suomi on ollut. Taidemuseoiden ja huutokauppojen lepsu suhtautuminen väärennöksiin loi tilaisuuden, joka teki paljon varkaita. Muistelmien toinen päähenkilö on Taiteilija – suomalainen taidemaalari, jonka työt ovat niin hyviä, että niillä on kerta toisensa jälkeen tehty kymmeniä miljoonia euroja ja huijattu parhaitakin asiantuntijoita.

Jouni Ranta on tehnyt taulukauppaa yli 30 vuotta muun muassa Turussa ja Helsingissä toimineissa gallerioissaan. Vuonna 2005 Ranta sai runsaan kahden vuoden vankeustuomion väärennösten levittämisestä.

Marko Erola on vapaa toimittaja, kirjailija ja viestintäkouluttaja. Erola on kirjoittanut useita kirjoja, muun muassa Paras sijoitusKasinokeisari ja Kirottu kaivos.

Arvostelukappaleet[email protected]

Lisätietoja tuotannoista:
Aito Media
luova johtaja Eero Hietala, [email protected]

Lisätietoa kirjasta:
Kustannusosakeyhtiö Tammi
viestintäpäällikkö Satu-Maria Rastas, [email protected]