Haluatko kirjailijaksi?

11.5.2017

Oletko lahjakas kirjoittaja?

Haaveiletko oman esikoisteoksen julkaisemisesta?

Kustannusosakeyhtiö Tammi tunnetaan ansiokkaasta kotimaisesta kirjallisuudestaan ja laadukkaasta käännöskirjallisuuden ohjelmastaan. Tammi on Suomen johtava lasten- ja nuortenkirjakustantamo. Kustannamme kattavasti myös tieto- ja ajankohtaiskirjallisuutta.

Otamme mielellämme vastaan uusia käsikirjoituksia. Jos haluat tarjota käsikirjoitustasi meille, toimi seuraavasti:

Käsikirjoituksen tulee olla mahdollisimman pitkälle työstetty. Pelkkä synopsis tai juoniseloste ei riitä, vaan romaani kannattaa lähettää kokonaisuudessaan ja runoja tai novelleja tulee olla kokoelman verran.

Mikäli tarjoat kustannettavaksemme tietokirjaa tai asiaproosaa, voit mielihyvin ottaa yhteyttä jo käsikirjoituksen suunnitteluvaiheessa sähköpostitse. Yhteystiedot löydät toimituksen sivuilta.

Vastaanotamme käsikirjoituksia sekä postitse että sähköpostitse. Ei muistitikulla.

Merkitse kuoreen ”Sisältää käsikirjoituksen” sekä osaston nimi, jolle arvioit tekstin kuuluvan. Muistathan liittää mukaan yhteystietosi. Lyhyt esittely käsikirjoituksesta on myös tervetullut. Käytä paperikopiossa kirjasinkokoa 12 ja harvaa riviväliä (1,5 tai 2). Muistathan numeroida sivut.

Älä lähetä alkuperäistä kappaletta tekstistä tai mahdollisista kuvista, tai käytä kansiota. Kustannusosakeyhtiö Tammi ei ole vastuussa sille lähetetystä aineistosta. Emme palauta käsikirjoituksia.

Käsikirjoitusten lähettäminen

Postitse

Kustannusosakeyhtiö Tammi

Kotimainen kaunokirjallisuus / Lasten- ja nuortenkirjallisuus / Tietokirjallisuus

PL 410

00101 HELSINKI

Sähköpostitse

kotimainenkauno(a)tammi.fi

lastenjanuortenkirjat(a)tammi.fi

tieto(at)tammi.fi (kaikki tietokirjallisuuden käsikirjoitukset)