Harry Potter -kilpailun säännöt

9.8.2017

PALKINNOT

Pääpalkintona arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 1500 euron arvoinen matkalahjakortti, jonka voi käyttää esimerkiksi Harry Potter Studioille Lontooseen. Lisäksi arvotaan kuukausittain kaksi Harry Potter -yllätyskirjapakettia.

Kilpailu arvottu 22.12.2017 ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

SÄÄNNÖT

1. Kilpailun järjestää Kustannusosakeyhtiö Tammi

2. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisikäraja on 18 vuotta.

3. Järjestäjän henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.

4. Osallistumisaika on 9.8.–17.12.2017. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

5. Kilpailuun osallistutaan jakamalla kuva Potter-lukuhetkestä Facebookissa tai Instagramissa hashtageilla #tylypahkankirjasto #harrypotter #tammi. Huomioithan, että some-tilisi tulee olla julkinen, jotta voit osallistua kisaan.

6. Pääpalkintona arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 1500 euron arvoinen matkalahjakortti, jonka voi käyttää esimerkiksi Harry Potter Studioille Lontooseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin. Järjestäjä vastaa arvontaveroista.

Lisäksi arvotaan kuukausittain kaksi Harry Potter -yllätyskirjapakettia.

7. Matkalle lähtijöiden oltava yli 18 vuotta tai mukana on oltava huoltaja. Matkaa ei voi siirtää tai antaa toiselle henkilölle.

8. Palkinnot tulee lunastaa 28.2.2018 mennessä.

9. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet ja osallistumiskuvat verkko- ja Facebook-sivuillaan. Nimi- ja yhteystietoja voidaan jakaa ja luovuttaa henkilötietolain mukaisesti.

10. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt yllä olevat säännöt.