Tammen Facebook- ja Instagram-arvontojen ja -kilpailujen säännöt

8.3.2022

1. Arvonnan/kilpailun järjestäjä
Tammi (Werner Söderström Osakeyhtiö)
Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook tai Instagram kaikesta vastuusta.

2. Osallistumisaika
Osallistumisaika kerrotaan arvonta-/kilpailujulkaisussa.

3. Oallistuminen
Arvonta-/kilpailujulkaisussa kerrotaan ohjeet osallistumiselle (esimerkiksi pyydetään kommentoimaan julkaisua). Osallistumiseksi sinun tulee asua Suomessa sekä hyväksyä säännöt. Osallistuminen voidaan evätä epäsopivan toiminnan vuoksi.

4. Arvonnan suorittaminen tai voittajan valitseminen ja voittajan julkistaminen
Voittajat arvotaan Facebookissa ja Instagramissa julkaisussa mainittuihin arvontakriteereihin perustuen. Yksi henkilö ei voi voittaa kahdessa eri kanavassa. Jos voitto osuu samalle henkilölle sekä Facebookissa että Instagramissa, arvotaan toinen voittaja. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan aina arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen enintään 4 arkipäivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Voittajien nimet kerrotaan myös julkaisun kommenttikentässä. Jos arvonnan voittajaan ei saada yhteyttä 4 päivään yhteydenotosta, palkinto arvotaan uudelleen.

Mikäli kyseessä on kilpailu, päätös voittajasta tehdään enintään 4 arkipäivän kuluessa kilpailun päättymisestä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Voittajien nimet kerrotaan myös julkaisun kommenttikentässä. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 4 päivään yhteydenotosta, valitaan uusi voittaja.

Järjestäjä ei vastaa toimittamisen esteistä ja voittaja vastaa voiton hyväksymisestä mahdollisesti aiheutuvista kuluista.

5. Palkinto
Palkinto ilmoitetaan arvonta-/kilpailujulkaisun yhteydessä. Palkintoa ei voida muuttaa rahaksi tai vaihtaa. Tammi ei vastaa osallistujien mahdollisista korvausvaatimuksista.

6. Sääntöjen muuttaminen
Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Muutoksista ilmoitetaan arvonta-/kilpailujulkaisun yhteydessä.

7. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Werner Söderström Osakeyhtiön rekisteriseloste