Uutisia ja muutoksia Tammen lasten- ja nuortenkirjallisuusyksiköissä

22.5.2017

Vahvistamme koko talon tasolla Tammen ja WSOY:n kustantamobrändejä ja siitä seuraa muutoksia myös lasten- ja nuortenkirjallisuusyksikössä. Kumpikin kustantamomme saa omat omistautuneet toimitustiiminsä sekä myynti-, viestintä- ja markkinointitiiminsä. Tammen ja WSOY:n lasten- ja nuortenkirjatoimitukset toimivat jatkossa kumpikin oman kustantamobrändinsä alla entistä vahvemmin.

Kustantaja Saara Tiuraniemi vastaa tulevaisuudessa Tammen lasten-ja nuortenkirjallisuuden yksiköstä ja kustantaja Paula Halkola ottaa vastuulleen WSOY:n lasten- ja nuortenkirjallisuuden yksikön.

Lastenkirjatoimitusten kokoonpano säilyy entisenlaisena. Tammen toimituksesta löytyvät edelleen Katariina Heilala, Mirkka Hynninen, Sanna Uimonen ja Anna Warras sekä graafikko Laura Lyytinen. WSOY:n toimittajina jatkavat Mikael Ahlström, Ulla Huopaniemi-Sirén, Päivi Kaataja ja Essi Kytöhonka.

Kustannuspäällikkö Leena Järvenpää jää eläkkeelle kesän tullessa, mutta hän on jatkossa edelleen mukana osana tiimejämme uusien lastenkirjallisuuden avainprojektien ja uutuustuotteiden luomistyössä projektiluontoisesti.

Molemmilla lasten- ja nuortenkirjakustantamoilla on takanaan menestyksekäs ja tuloksellinen vuosi ja katsomme innokkaina ja luottavaisina uuteen kirjavuoteen ja tulevaisuuteen.