Richard McCormick
Richard McCormick’s Barcelona
Ruokavisiönääri Richard McCormickin kirjasarjan toisessa osassa matkustetaan tunnelmalliseen Barcelonaan.
Espanjalaisilla on kadehdittava tapa tehdä yksinkertaisesta ruoasta ylellistä. Jaettaviin tapaksiin, tuoreisiin raaka-aineisiin ja rentoon otteeseen tiivistyy se tapa, jolla ruokaa halutaan nyt laittaa.
Barcelonan ravintolakulttuurissa kohtaavat niin arkiruoka, maailman huiput, tapakset kuin läheisten viinitilojen monipuolinen tarjonta, joille kaikille yhteistä on se, että ne nautitaan hyvässä seurassa. Ruoka ei ole vain ruokaa – se on tunnelmia, muistoja ja inspiraatiota. Richard McCormick poimii innostuksen kirjansa resepteihin paikallisten rennosta elämänasenteesta, vireästä street-kulttuurista, värikkäästä arkkitehtuurista, kapeilta kujilta sekä nuorten kokkien luovista kokeiluista.